Barnedødeligheten ved Krylovo betraktelig redusert

På barnehjemmet "Krylovo" for utviklingshemmete barn ser vi store positive resultater av arbeidet vårt. Vi begynte å arbeide med Krylovo i 2000. Nå har vi fått pusset opp det meste av de elendige sanitære forholdene , og de fleste av bygningene.
Men det aller viktigste er at barnedødeligheten som da vi begynte i 2000 var på 25 barn pr år nå er nede i 1-2 barn pr år. Dette hadde vi aldri klart å få til uten bidrag fra alle dere som støtter vårt arbeid.
Det er svært gledelig å merke at den russiske staten selv har tatt et lite skritt i retning mot å bedre forholdene for handikappede barn. Vi håper inderlig denne positive trenden vil fortsette. Vi har fått mye positiv respons på initiativet med å kjøpe og sette i stand et hjem for psykisk utviklingshemmete som ellers, som "voksne" 18 åringer ville blitt overført til institusjoner som Gromovo og Bolsjakovo. For oss er dette en bekreftelse på at vi jobber i riktig retning.Det er svært gledelig å merke at den russiske staten selv har tatt et lite skritt i retning mot å bedre forholdene for barna. Tidligere ble barna på Krylovo og lignende institusjoner oppbevart for langsomt å dø. De skulle gjemmes bort fra samfunnet, og ikke få noen som helst form for stimuli. Vi føler en gryende holdningsendring, og oppmerksomhet mot institusjoner som Krylovo Jeg håper inderlig denne nye positive trenden vil fortsette.
Language Norsk - NorwegianLanguage English - EngelskLanguage Russisk